ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські любителі екстріму на роликах взяли участь у "Roller Quest"

    18 квітня 2024 четвер
    61 переглядів
    В Івано-Франківську вперше пройшов «Roller Quest»

    Цими вихідними вулички Івано-Франківська на декілька годин стали своєрідною трасою для любителів екстремального відпочинку на роликах. Вперше тут стартував «Roller Quest». Позмагатися у віртуозному катанні на роликах приїхали гості з Києва, Ужгорода та Львова.

    На площі Шептицького свої віртуозні "па" демонстрували ролери з Івано-Франківська та Києва. Тут відбувся «Roller Quest». Правильно відгадати маршрут за допомогою підказок і фотографій та дістатися засекреченого місця. Таким було завдання для любителів екстремального відпочинку на роликах. Ідея започаткувати в Івано-Франківську квест зародилася уже давно, стверджує один із організаторів Назар Валага. Адже це - маса адреналіну, вражень, та нових знайомств, каже він: «Я якось захопився роликами, а потім виникло бажання надати цьому якогось розвитку. Щоб було цікавіше кататися, не просто їздити, а цікаво. А ще це перш за все можливість познайомитися один з одним, набратися досвіду. У нас є учасники з Києва, то можливо вони покажуть нам "клас", а можливо навчаться чогось у наших. Окрім того, це маса азарту та задоволення».

    Молодий ролер Дмитро приїхав на квест із Києва. Він розповідає, подібні заходи у столиці проводяться по декілька разів на тиждень. Але нагоди приїхати до Івано-Франківська столична команда пропустити не могла, стверджує Дмитро: «Таке чудове місто подивитись - це задоволення, тим більше на роликах. А познайомитися з місцевими хлопцями та дівчатами, які займаються тим що й ми - це просто чудово. Супер! Ми вже покатались, подивились місто - вражень маса!»

    «Roller Quest» підтримав Студентський сенат Прикарпатського університету. Подібні турніри активісти сенату планують перетворити на традицію.

    ТРК «ВЕЖА»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору