ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді вручили дипломи випускникам-економістам ЗакДУ

    16 квітня 2024 вівторок
    76 переглядів
    Закарпаття: Полку економістів прибуло

    3 липня в актовій залі Закарпатського державного університету відбулися урочисті збори з нагоди вручення дипломів випускникам факультету економіки.

    Це вже десятий випуск університетських економістів, повідомляє кореспондент UA-Reporter.com. Факультет готує фахівців зі спеціальностей "облік і аудит" та "фінанси та кредит" за освітньо-кваліфікаційними рівнями "бакалавр", "спеціаліст" та "магістр". Цьогоріч дипломи спеціалістів отримали 30 випускників стаціонарної форми навчання, з них один з відзнакою. Магістерські дипломи вручені восьми випускникам, з них трьом – із відзнакою.
    З вітальним словом до випускників звернулися проректор університету Василь Росул та декан факультету економіки Олександр Передрій.
    В. о. голови Закарпатської облдержадміністрації Володимир Гоблик вітаючи випускників, відзначив, що завершення навчання є першою перемогою цьогорічних випускників на шляху до подальшого вдосконалення професійних навичок.
    – Диплом – це один із перших та найважливіших свідчень вашого вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в університеті знання ставатимуть у нагоді та відкриватимуть нові можливості та перспективи професійного росту. – констатував Володимир Гоблик.
    В. о. голови облдержадміністрації привітав із святом також батьків випускників та весь викладацький і професорський склад університету.
    У свою чергу декан факультету Олександр Передрій побажав випускникам міцного здоров’я, добра, благополуччя, успіху, професійних здобутків та закликав не зупинятися на досягнутому.
    Завершилися урочисті збори традиційним фотографуванням на згадку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору