ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Засмагати треба правильно

    28 березня 2024 четвер
    74 переглядів
    Вчіться засмагати правильно

    Влітку хочеться спокушати навіть кольором шкіри, але при цьому виникає питання про безпеку отримання привабливої шоколадності. Ось кілька порад, що допоможуть вам змінити аристократичну блідість на спортивну засмагу без великої шкоди для здоров’я.

    ПЕРША ПОРАДА
    Перед походом на пляж потрібно обов’язково запастися спеціальним захисним засобом для шкіри. Підібрати його потрібно під свій фототип. На кожному тюбику з «антисонячним» кремом стоїть цифра: 2, 4, 10, 15, 20, інколи навіть доходить до 50. Це — «захисний чинник», він показує, у скільки разів довше ви зможете перебувати на сонці у порівнянні з тим, як ви це робили без крему.
    Чим світліша ваша шкіра, чим більше вона схильна червоніти, а не коричневіти на сонці, тим більшою має бути цифра на тюбику з вашим кремом. Бажано купувати крем перевірених фірм у великих магазинах. В будь-якому разі, термін захисту навіть найстійкішого крему складає не більше 3-4 годин, після цього засіб потрібно наносити знову.
    ДРУГА ПОРАДА
    Сонцезахисний крем треба наносити на шкіру не ніжачись на пляжі, а ще перед виходом на вулицю. Бажано рівномірно (приділяючи особливу увагу виступаючим частинам тіла), тому краще вдатися до допомоги інших осіб.

    ТРЕТЯ ПОРАДА
    У свій раціон необхідно включити продукти, багаті на каротин: моркву, абрикоси. Перед виходом на пляж, таким чином, вам треба не лише намазатися, але й випити скляночку соку, щоб засмага краще лягла.

    ЧЕТВЕРТА ПОРАДА
    На пляжі треба перебувати не до втрати свідомості, а спочатку не більше 15 хвилин, щодня збільшуючи тривалість сонячних ванн. Кращий час для засмаги — до 11-ї та після 16-ї години.

    П’ЯТА ПОРАДА
    На пляжі потрібно перебувати у косинці, щоб захистити від пекучого сонця і волосся теж.

    ШОСТА ПОРАДА
    Коли ви повернетеся додому з пляжу, потрібно змити з себе залишки сонцезахисного засобу і намастити шкіру зволожуючим молочком після загару, аби відновити водний баланс.
    Юлія ЧАСОВСЬКИХ, "Девахи"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору