ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На закарпатський "Ортекс" за взуттям їдуть з усієї України

    24 квітня 2024 середа
    34 переглядів

    На фоні не дуже втішного фінансового сьогодення (падіння обсягів виробництва й реалізації, кадрові скорочення) те, як працює виноградівське ТОВ «Ортекс-ЛТД», виглядає як справжнє економічне диво.

    436.jpgТільки з початку цього року фірма збільшила обсяг продажу своєї продукції на 35%! Мало того, стабільна робота дочірнього підприємства дала підстави словацьким власникам - AT «Протетіка» — робити ставку саме на Виноградів. Словаки розпочали будівництво ще двох цехів - виробництва ортопедичних устілок і медичних бандажів. Це дозволить до кінця року збільшити кількість робочих місць на 20%. Цікаво, що продукція, яку випускає «Ортекс», здавалося б, не розрахована на масовий вжиток - ортопедичні вироби для виправлення постави, форми стопи і т.д., а попит продовжує зростати.
    — У чому секрет фірми? - питаємо директора Тиберія Фабрикова.
    — Рівно 10 років минуло відколи ми почали випуск нашої продукції, — пояснює Тиберій Григорович. — За цей час інтенсивно працюємо не лише як виробники, але й активно шукаємо ринки збуту по всій Україні. З року в рік розширюємо свою мережу партнерів на схід. Причому працюємо як з оптовими замовниками, так і з індивідуальними. Інколи люди не мають можливості придбати взуття у себе на місці, тому за рекомендацією Київського НДІ травматології й ортопедії звертаються до нас, приїжджають у Виноградів, де для них підбираємо потрібне взуття. Ми й зараз продовжуємо тісно співробітничати з діловими партнерами, стараємося забезпечити високу якість, доступні ціни і через це нашу продукцію охоче купують.
    — Тобто криза не вплинула на ваше підприємство?
    — Чому не вплинула? Ми враховуємо ситуацію, працюємо в жорстких фінансових умовах, у режимі максимальної економії. Без yсix цих складових навряд чи вдалося б повноцінно працювати.
    — «Ортекс» уже 10 років на ринку України. Колектив уже сформувався?
    — Так. Саме тому, хоч час справді сьогодні нелегкий, ми не здаємо своїх економічних позицій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору