ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Податкова міліція виявила 3 факти незаконного користування автомобілями

    24 квітня 2024 середа
    20 переглядів

    Працівниками податкової міліції вжито комплекс організаційних та практичних заходів на виконання доручення Генеральної прокуратури України щодо виявлення фактів незаконного користування та розпорядження громадянами України транспортними засобами, що перебувають під митним контролем (порушення ст. 336 Митного кодексу України "Неправомірні операції з товарами, транспортними засобами, що перебувають під митним контролем, зміна їх стану, користування та розпорядження ними").

    У результаті вжитих заходів працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м.Ужгороді:

    - в обласному центрі, де здійснює діяльність з обслуговування автомобілів приватний підприємець М., виявлено легковий автомобіль "БМВ-750", який перебуває під митним контролем. На момент перевірки автомобіль знаходився в розкомплектованому стані. Документи, що засвідчують його власника або походження, відсутні.

    Складено протокол огляду місця події та взято пояснення. Розкомплектований легковий автомобіль орієнтовною вартістю 10 тис. грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання.

    ***

    - В одному з сіл району, де здійснює діяльність з обслуговування автомобілів приватний підприємець Я., виявлено легковий автомобіль "СІАТ", без державного номерного знаку, який перебуває під митним контролем. На момент перевірки автомобіль знаходився в розкомплектованому стані. Документи, що засвідчують його власника або походження, відсутні.

    Складено протокол огляду місця події та взято пояснення. Розкомплектований легковий автомобіль орієнтовною вартістю 12 тис. грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання.

    ***

    - На станції технічного обслуговування в Ужгородському районі, де здійснює діяльність приватний підприємець Л., виявлено легковий автомобіль "DAEWOO NEXIA", 1995 року виготовлення, який перебуває під митним контролем. На момент перевірки автомобіль знаходився в частково розкомплектованому стані. Документи, що засвідчують його власника або походження, відсутні.

    Складено протокол огляду місця події та взято пояснення. Частково розукомплектований легковий автомобіль орієнтовною вартістю 20 тис.грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання.

    Усі матеріали знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством, повідомили UA-Reporter.com в УПМ ДПА у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору