ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройшов міжнародний тенісний "Меморіал Й.Гагера та М.Мозера"

    29 березня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Цими днями виповнилося 6 85 років від дня народження майстра спорту СРСР із тенісу Йосипа Гагера

    Цими днями виповнилося 6 85 років від дня народження відомого спортсмена Закарпаття, чудового футболіста й прекрасного тенісиста, майстра спорту СРСР із тенісу Йосипа Гагера. У пам'ять про нього та його друга М.Мозера в обласному центрі місті Ужгороді відбувся міжнародний «Меморіал Й. Гагера та М. Мозера».

    На цей турнір із тенісу запрошуються кращі юні спортсмени та ветерани спорту, аматори з Угорщини, Словаччини, Польщі, регіонів України та Закарпаття
    24,25 липня на ужгородських кортах «Іппон» та «МІК» (відповідно ужгородські стадіони «Авангард» та «Спартак») відбулися традиційні змагання.
    Серед дівчат до 10 років пальму першості завоювали юні тенісистки з Тячева котрі зайняли перші три місця: Романа Левиць-ка, Наталка Коларик та Юлія Пузик відповідно.
    Серед старших дівчат (до 14 років) кращою була мукачівка Ірина Русин, срібло дісталося Юліані Тулайда з Ужгорода, а бронза її подружці Евеліні Мойсюк.
    Хлопці змагалися у трьох вікових категоріях.
    До 10 років I-ше місце виборов Роман Гирович із Берегова, ІІ-е і ІІІ-є — Мухтарулін (обоє з Мукачева).
    До 14 років: 1-е місце - Дмитро Шомко (Тячів); ІІ-е - Євген Русин (Мукачево); Ill-є - Владислав Скубенич (Ужгород).
    До 16 років: І-е місце - Адальберт Немеш (Ужгород); ІІ-е — Кирило Сорока (Чернігів); Ill-є -Роман Зийнич (Тячів).
    Цікаво пройшли змагання серед ветеранів та аматорів, у яких виступили 38 учасників із Москви, Угорщини, Львова, Івано-Франківська, Тячева, Мукачева й обласного центру.
    У віковій категорії до 45 років у фіналі перемогу над ужгородцем Євгеном Нечіпоренком здобув Владислав Сарабай із Івано-Франківська, а бронзова нагорода дісталася Андрію Харчу ку з Ужгорода.
    Серед чоловіків 45 і старші перемогу святкував львів'янин Григорій Добичін, срібло дісталося москвичу Сергію Фомічову, а бронза - ужгородцю Вячеславу Почекутову.
    У спортсменів, які вже «розміняли» 55, перші два місця вибороли ужгородці - відповідно Золтан Лакатош та «Заслужений працівник фізичної культури України», організатор цих традиційних змагань Степан Негер. Бронзову медаль із собою до Львова відвіз Олександр Літвінюк.
    Серед «завзятих ветеранів», котрим далеко за 65, перше місце здобув ужгородець, запеклий тенісист Михайло Ухаль, друге дісталося львів'янину Валерію Сирцову. а третє - ужгородцю Володимиру Смердову.
    Пари (до 100 років):
    І-е місце - Владислав Сарабай та Володимир Орленко (Івано-Франківськ);
    ІІ-е - Михайло та Дмитро Ухалі (Ужгород); Ill-є - Віктор Павлишинець та Володимир Юркін (Тячів)
    (до 130 років). І-е місце —Григорій Добичї та Олег Дейнеко (Львів); ІІ-е- Степан Негер та Золтан Лакатош (Ужгород); ІІІ-є - Віктор Ласлофі та В'ячеслав Афанасьев (Ужгород);
    (понад 130 років): І-е місце -Ілля Гулянич (Ужгород) та Йосип Надь (Угорщина); ІІ-е - Андрій Гаваші (Ужгород) та Валерій Сирцов (Львів); ІІІ-є — Михайло Ухаль та Іван Кокотко (Ужгород).
    Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а головне - усі були задоволені, адже проведенню змагань на високому рівні посприяли не тільки організатори, але й чудова сонячна погода...


    Закарпатский теннис празднует 115 лет

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору