ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

12 найкорисніших продуктів на планеті

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів

    Журнал «Forbs» опублікував список найкорисніших для здоров'я людини продуктів незалежно від країни походження, кулінарної традиції або лікувальної дієти.

    До таких продуктів зараховано ягоди, горіхи й боби, які входять у меню всіх довгожителів. А гранатовий сік, котрий сприяє зниженню тиску й боротьбі з раковими клітинами, на додачу названо «природною віагрою».

    Натуральне м'ясо худоби, яку виростили на зелених пасовищах, є одним із найздоровіших і необхідніших для життєдіяльності людини продуктів.

    До постачальників життєво важливих для організму живильних компонентів віднесено свіже молоко та яйця, а також лосось, виловлений в океані, а не вирощений фермерами.

    Важливо пам'ятати, що в світі немає «поганих» овочів, особливо відзначаюють поживну цінність капусти - чи то звичайної качанової, чи то брокколі або брюссельської. Цілюща сила яблука також перевірена довгою історією людства, воно на вершины фруктових переваг.

    Цибуля і часник, безумовно, рекомендовані до раціону тих, хто піклується про своє довголіття. І, звісно, серед напоїв першість утримує еліксир здоров'я - зелений чай.

    Усі перераховані продукти для збереження їхніх цілющих властивостей потрібно вживати сирими або мінімально піддавати обробці.

    Список найздоровішої їжі:

    1. горіхи;
    2. ягоди;
    3. боби;
    4. свіже молоко;
    5. м'ясо;
    6. лосось;
    7. яйця;
    8. капуста;
    9. яблука;
    10. гранатовий сік;
    11. зелений чай;
    12. цибуля і часник.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору