ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські митники знайшли наркотики в ...трусах контрабандиста!

    28 березня 2024 четвер
    63 переглядів

    Як повідомили кореспондента UA-Reporter.com у прес-службі Виноградівської митниці, на вихідних була викрита спроба незаконного переміщення 83-х пігулок і понад 3 г порошку амфетаміну через український кордон.

    Саме на вихідних стається більшість митних правопорушень. Очевидно, порушники сподіваються, що по суботах та неділях митники втрачають пильність, але це так.

    Цього разу не пощастило любителям „покайфувати” — Виноградівські митники викрили спробу незаконного переміщення 83-х таблеток та понад 3 грамів амфетаміну.

    20-річний громадянин Угорщини йшов пішки до України через митний пост „Вилок”. У зв’язку з отриманням оперативної інформації від правоохоронних органів про можливе незаконне переміщення наркотичних речовин, митники прийняли рішення провести особистий огляд цього громадянина.

    Як виявилося, наркотики у вигляді рожевих таблеток овальної форми та рожевий порошок від подрібнених таблеток були запаковані в поліетиленовий пакет та знаходилися у нижній білизні порушника.

    Згідно з результатами проведеного експрес-аналізу, порошок та таблетки рожевого кольору містять наркотичну речовину амфетамін.

    Отже, сховавши наркотики навіть у такому цікавому місці відповідальності чоловіку уникнути не вдалося.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору