ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті буревій пошкодив покрівлі на 200 житлових будинках

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів

    Ввечері четвертого серпня у селі Стеблівка Хустського району Закарпастької області пройшов буревій, внаслідок якого за попередніми даними пошкоджено близько 200 покрівель житлових будинків.

    976.jpgНаразі розмір завданої матеріальної шкоди встановлюється, на місці працюють спеціальні комісії, повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.

    В обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС області на вулицях Бачинського та Довженка проводили розчистку проїжджих частин від дерев, яких повалило вітром.

    Окрім цього станом на сьому годину п’ятого серпня по Закарпатській області відключено від електропостачання 15 населених пунктів повністю та 20 частково, а саме: у Перечинському районі 3, Ужгородському – 5 населених пунктів повністю, Іршавському - 2 населених пункти повністю, 10 частково, Хустському - 5 населених пунктів повністю та 10 частково. Без телефонного зв’язку залишається 20 населених пунктів. Відновлювальні роботи здійснюють аварійні бригади ВАТ «Закарпаттяобленерго» та ВАТ «Укртелеком». Ситуація перебуває на контролі ГУ МНС в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору