ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гандболістки Ужгородської СДЮШОР — віце-чемпіонки України

    29 березня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    СДЮШОР „Карпати" цього року відзначає своє перше 20-річчя

    У Скадовську (Херсонська область) пройшов відкритий чемпіонат України з гандболу серед дівчат 1997-1998 р. н. Успішно в ньому виступили вихованки СДЮШОР із гандболу „Карпати" з Ужгорода (директор спортивної школи Вікторія Гойс-Шайбакова, тренер Діана Беке).

    Спочатку в підгрупі ужгородські дівчата, поступившись тернополянкам 16:22, виграли в херсонських одноліток (12:10) та дніпродзержинських спортсменок (19:16). Далі, аби пробитися до фіналу, потрібно було проходити рівненських гандболісток. Із цим завданням ужгородки теж упевнено впоралися, про що свідчить і результат на їхню користь — 18:14.
    У боротьбі ж за чемпіонський титул знову довелося помірятися силами із потужною командою Тернополя. На жаль, виграли галичанки — 29:16. Утім срібні медалі теж стали вагомою перемогою СДЮШОР „Карпати", яка, до речі, цього року відзначає своє перше 20-річчя. Отже, маємо хороший подарунок до ювілею! Хочеться відзначити капітана команди Мар'яну Фурик, воротаря Діану Кобулей, одну з наймолодших учасниць Олену Шемет та інших вихованок Д. Беке, які своїми вправними діями сприяли зазначеному успіхові.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору