ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кримінальна хроніка Закарпаття

    19 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    Кримінальна хроніка Закарпаття

    Як повідомили кореспондента UA-Reporter.com в ГУ МВС України Закарпатської області, по області було зафіксовано декілька ДТП, спіймано наркоманів з маріхуаною, а також крадіїв квартир та номерних знаків з автівок...

    МАМА ПРОПОНУВАЛА ДЛЯ СЕКС-РОЗВАГ ВЛАСНУ ДОНЬКУ...
    Пізно ввечері біля одного з ужгородських барів спiвробiтники міліції затримали 37-річну ужгородку, яка за 200 гривень спонукала свою 16-річну доньку для надання сексуальних послуг 19-річному “кавалерові”. Подібне розцінюється як звідництво, тож горе-матуся тепер має проблеми з міліцією.

    КРАДУТЬ З МАШИН НОМЕРИ
    Відразу кілька заяв про крадіжку номерних знаків з автомобілів надійшло в міліцію. 38-річний ужгородець з вулиці Марка Вовчка поскаржився, що вночі з його автомобіля "Деу", який був припаркований в дворi по мiсцю проживання, зникли обидва номерні знаки. Тієї ж доби з аналогічними заявами звернулося двоє жителів вулиці Тельмана, з автомобілів "ВАЗ-21099" та "Кiа" яких зникли переднi та заднi номери. Автокрадіїв розшукують.

    ЗЛОДІЙ ЗНАВ, ЩО В ХАТІ НІКОГО НЕМАЄ?
    У Мукачівський міськвідділ міліції звернувся із заявою 60-річний мукачівець. Чоловік поскаржився, що в його квартиру (на даний час там нiхто не проживає) проникла шляхом пошкодження серцевини замка на вхiдних дверях невідома особа й викрала золотi вироби на суму 9000 гривень. З квартири 28-річної мукачівки аналогічним чином украли два чоловiчi костюми вартістю 3000 гривень. Ще однією жертвою “домушників” стала 49-річна мешканка Мiжгiр`я. Після візиту непроханих гостей жінка недорахувалася золотих виробів на суму 3500 гривень. В усіх випадках розшук крадіїв та вкраденого триває.

    СТОМАТОЛОГ ІЗ МАРИХУАНОЮ
    Серед ночі спiвробiтники патрульної служби затримали на площі Федорова в Мукачеві за скоєння адмiнправопорушення молодого чоловіка, в якого пiд час особистого огляду в кишенi штанiв виявили та вилучили 4 грами марихуани. Найцікавіше, що затриманий виявився... стоматологом за фахом. Навіщо пану доктору наркота, з”ясовується.

    СТРАШНА СМЕРТЬ ПІД ТРАКТОРОМ
    У Тячівський райвідділ міліції надiйшло повiдомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено труп 15-річного мешканця с.Ганичi. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди встановлено обставини, за яких загинув потерпілий. Підліток сів за кермо батькового трактора й поїхав в урочище для заготiвлi хворосту. Тут недосвідчений водій не впорався з керуванням, i трактор перекинувся на бік. Водія викинуло на землю через заднє вiкно, де він потрапив під кабiну. Дорогою в лікарню потерпілий помер вiд отриманих травм.

    МІРКУЙ, ЩО П’ЄШ
    У Берегівський райвідділ міліції надiйшло повiдомлення чергового лiкаря районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги в реанiмацiйне вiддiлення з дiагнозом: гостра алкогольна iнтоксикацiя важкого ступеню доставлено 38-річного мешканця с.Мочола. Як з”ясувалося, потерпілий напився вдома алкоголю невiдомого походження й отруївся.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору