ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Станіслав Ніколаєнко: відсунутість єдності лівих сил приведе до остаточної руйнації країни

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Станіслав Ніколаєнко

    Відповідаючи на запитання журналістів у Вінниці, лідер «Справедливості» заявив що об‘єднання у виборчий блок лівих і лівоцентристів перед президентськими виборам є останньою надією людей праці на покращення свого життя.

    Відсутність такої єдності призведе до остаточної руйнації країни, а також до повного знищення лівих партій. Навіть КПУ чекає доля інших лівих сил, хоч нині вони і мають більше 3% рейтингу. Олігархи, змовившись спокійно можуть підняти прохідний бар‘єр до парламенту до 5-7%, або просто «вкрасти» голоси виборців. Отримати перемогу і захистити свій результат може тільки потужний народно-патріотичний блок лівих і лівоцентриських сил, говорить Ніколаєнко.

    Він також наголосив, що потрібно у спільній виборчій програмі менше говорити про ідеологічні гасла, те, що розділяє країну, а наголошувати слід на загальнозрозумілих соціальних речах, таких як подолання бідності, експлуатації, достойній роботі, зарплаті, якісній медицині і освіті, обмеження свавілля олігархів, подолання корупції і т.і.

    Ніколаєнко також заявив про незадоволення, яке йде із низових партійних організацій щодо відсутності конкретних кроків по створенню блоку. Партійці, актив вимагають рішучих дій – створення блоку, координаційної ради, оприлюднення програми, визначення складу штабу, складу лівого уряду, ясності із спільними діями на місцевих і парламентських виборах.
    Станіслав Ніколаєнко повідомив, що він буде ініціювати негайно зустріч лідерів всіх лівих партій для обговорення назрілих проблем.
    -----
    Прес-служба партії «Справедливість»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору