ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородському "Книголюбчику" виповнилося вже 5 рочків!

    20 квітня 2024 субота
    72 переглядів
    Магазин дитячої книги відсвяткував свій 5-річний ювілей

    Одному з найперших і найкращих магазинів дитячої книги в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді виповнилося 5 років. В обласному центрі знайдеться мало батьків, які хоча б раз не зазирнули на проспект Свободи, аби придбати для своїх чад підручники, контурні карти, збірники задач, зрештою - просто цікаву книжку як вітчизняну, так і переклади світових бестселерів.

    Усміхнена власниця книжкової крамниці Леся Макар зізнається: «Коли ми відкривали свій магазин, здавалося, що пропонуємо читачам досить широкий асортимент товарів, що в нас багато місця для того, аби все розкласти на полицях так, аби було видно повні обгортки. За 5 років було зроблено ще чимало. Тепер нам не вистачає площі, адже з'явилося чимало нових видавництв та авторів української дитячої книги, збільшився інтерес читання саме українською. Загалом, нині для наших дітей та молоді є набагато ширші можливості для того, аби рідною мовою перечитати того ж «Гарі Поттера». І хто б там що не казав про повчальну вагу цього твору - факт залишається фактом: саме ця книга багато в чому стала поштовхом інтересу до читання книг у якісному українському перекладі. До речі, зазначу, що батьки є найкращим прикладом для підростаючого покоління: якщо читають вони - це зацікавлює і дітей. Більше того, якщо в юні роки мама чи батько ще купують власним чадам якусь літературу, то коли дитина стає підлітком - про це чомусь забувається! А це саме такий вік, коли книжка може навчити і врятувати від багатьох проблем... І коли кажуть, що книги дуже дорогі (через об'єктивні фактори), однак чомусь так буває, що кілька десятків гривень на книгу - дорого, а згодом вже недорого в сотні разів більшу суму на репетитора!».
    На ювілей «Книголюбчика», який магазин святкував 24 серпня, (як і на кожен день народження, починаючиз першого) для покупців організували святкові знижки на продукцію, безпрограшну лотерею (при покупці всього на 50 грн. і більше - гарантований подарунок), конкурси для дітей з цікавими призами та солодощами, караоке, в якому могли брати участь навіть батьки.
    Тарас Ващук, "ЗП", м.Ужгород

    Ужгородський "Книголюбчик" мотивує любов до книги. Комп’ютером!

    Ужгород. Сучасна українська дитяча книжка крокує до читачів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору