ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті посадові особи ТзОВ не платили внески до Пенсійного фонду

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів

    Як повідомили UA-Reporter.com в управлінні податкової міліції ДПА у Закарпатській області, працівники податкової міліції ДПА в Закарпатській області встановили факт несплати внесків до Пенсійного фонду керівниками одного з берегівських товариств.

    1961_0.jpgПрокуратурою Виноградівського району за матеріалами працівників відділення оперативних заходів із скорочення податкового боргу Виноградівського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у Виноградівському районі порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 364 ч. 2 КК України за фактом зловживання службовим становищем службовими особами товариства з обмеженою відповідальністю "Б" (юридична адреса – м. Берегово, сфера діяльності – посередницькі послуги).

    Директор – К., громадянин Угорщини, мешканець м.Берегово.

    Головний бухгалтер – Р., громадянка Росії, мешканка м.Берегово.

    Кримінальна справа розслідується прокуратурою Виноградівського району.

    Встановлено, що протягом 2008 року службові особи товариства, зловживаючи службовим становищем, умисно, діючи всупереч вимогам ст.20 Закону України "Про загальнообов'язкове пенсійне страхування", знаючи про наявну заборгованість перед Пенсійним фондом України, не проводили сплату обов’язкових платежів (страхових внесків), а наявні кошти використовували на інші потреби (закупівля паливно-мастильних матеріалів, автозапчастини, канцелярські товари та ін.).

    У результаті протиправних дій службовими особами товариства інтересам держави заподіяно збитків на суму 94 тис. 094 грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору