ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У консульстві Чехії у Львові збільшилась кількість відмов у видачі віз

    20 квітня 2024 субота
    87 переглядів
    Чеське консульство у Львові стало більше відмовляти у видачі віз

    У консульстві Чеської Республіки у Львові збільшилась кількість відмов у видачі віз – про це повідомив координатор громадського дослідження у Львові, член консорціуму «Європа без бар’єрів» Андрій Лепак під час прес-конференції сьогодні, 24 вересня.

    За його словами, цьогоріч з опитаних респондентів візу отримали 78%, у той час як за той самий період торік візу отримали 87,5%. Водночас, у консульстві зменшилися черги. Лепак пояснює це тим, що люди здебільшого не знали про відкриття консульства.

    Як свідчать дослідження, пояснили причини відмови у видачі візи 91% респондентів, а решті – ні. За словами експерта, найбільше скарг у консульстві спрямовані на низьку поінформованість людей. «На сайті інформація застаріла. Окрім того, людям загалом незрозуміло, коли і в які дні приходити за візою», - каже Лепак.

    Дослідження проводилися 10-25 серпня цього року біля консульства Чеської Республіки у Львові на вул. Антоновича, 130. У дослідженні брало участь 100 осіб. Їх опитали після отримання візи або її неотримання.

    Посольство и консульство Чехии в Украине подловили на телефонных "визах"

    Украинцы подали в суд на Чехию, требуя материальной компенсации

    Українці очікують на візи від Генкосульства Польщі у Львові більше 11 днів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мені здається, що візу отримали не 78% , - а близько 10-20%. Я проживаю в Закарпатті, де більша частина тутешніх заробітчан працевлаштовується в Чехії. Згідно опитувань моїх знайомих , які в 2008-2009 роках виготовляли робочі візи до чеської республіки, всім було відмовлено з причини можливого тривалого проживання в цій країні. Але ж для чого тоді проситься робоча віза- чи не для тривалого проживання з метою праці в країні? До-речі, з цією ж причиною відмови у видачі віз закарпатцям продовжують відмовляти.