ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті сигарета забрала життя людини

    25 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    На Виноградівщині через паління загинув чоловік

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com" у Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, сьогодні над ранок через необережність під час паління в ліжку господаря, загорівся житловий будинок 60-річного мешканця с. Братово, що на Виноградівщині.

    на жаль, врятувати життя власнику не вдалося. На час виявлення пожежі чоловік вже був мертвий.

    Ліквідували загорання два відділення вогнеборців, однак до їх прибуття стихія вже знищила частину домашнього майна, частково перекриття та покриття будівлі, а також пошкодила стіни, двері та вікна будинку.
    Нагадаємо, що на Закарпатті сварка подружжя закінчилася ...пожежею. 7 вересня, близько 17 години, до оперативно-рятувальної служби краю поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку, який належить 38-річному мешканцю смт. Вишково, Хустського району. Про біду, яка сталася в той вечір, пожежників повідомила жінка власника, яка прибирала в той час у помешканні. Як з’ясувалося, жінка, нарікаючи чоловіку, що він знову прийшов напідпитку, почала з ним сваритись. Чоловік, не бажаючи слухати повчальні нотації своєї дружини, вирішив вийти на горище, щоб заспокоїтись. Та згодом, в пориві гніву, взяв сірники і підпалив горище. Не кажу жінці ні слова, вийшов на подвір’я, так якби нічого і не сталося. Читати далі...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору