ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський школяр переміг у міжнародному конкурсі "Дунайський митець"

    24 квітня 2024 середа
    43 переглядів

    Школяр із селища Великий Бичків Рахівського району (Закарпатська область) — 15-річний Василь Ватаман — переміг у цьогорічному міжнародному конкурсі "Дунайський митець".

    26783.jpgЯк повідомили з Представництва ООН в Україні, робота під назвою "Вода дає життя" представляє екосистему Дунаю в мініатюрі. На макеті - річковий басейн річки Млинівка, що впадає в річку Тису, село з мостом, фонтаном, невеличким будинком та дорогами.

    У Представництві ООН повідомили, що переможець обирається серед дітей та молоді з 13-ти країн басейну Дунаю, а саме: Австрії, Боснії й Герцеговини, Болгарії, Хорватії, Чеської Республіки, Угорщини, Німеччини, Молдови, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії та України. На конкурсі було представлено понад 5000 робіт.

    Учасникам було запропоновано відвідати місцеві річки й прилеглі райони та замислитись про вплив на них навколишнього середовища. Потім їх попросили відобразити їхні думки й сподівання шляхом екологічного мистецтва за допомогою матеріалів, які можна було знайти в річці та навколо неї.

    Конкурс був організований спільно Міжнародною комісією із захисту річки Дунай та Дунайським екологічним форумом.

    У церемонії нагородження, що відбулася в Будапешті, взяли участь національні переможці конкурсу "Дунайський митець" з усіх придунайських країн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я го знаю!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я го знаю!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я го знаю!!!