ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Серед чиновників Закарпаття зростає "шана" до Джорджа Вашингтона

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Закарпатська міліція затримала за хабарництво кількох чиновників

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області, в одному з районів до керівника міського товариства пані Олени навідався якийсь чоловік, попросивши виготовити довідку про доходи. У цій фірмі чоловік не працював, тому, зрозуміло, пропонував очільнику товариства виготовити "липовий" документ.

    А це - ніщо інше, як грубе порушення чинного законодавства. Однак жіночка таки погодилася видати несправжню довідку. На знак "подяки" чоловік передав директорці тисячу гривень. Щоправда, порадіти цим грошам довго не вдалося. На гарячому пані Олену затримали працівники відділу боротьби з хабарництвом закарпатської міліції. Жіночці нічого не залишалося, як зізнатися в отриманні кримінальної винагороди.

    Закортіло дармових грошей і начальнику однієї з солідних установ в обласному центрі. Відповідна перевірка різних торгових закладів з видачею необхідних дозволів – річ досить серйозна. А, отже, міркував керівник, до цього варто підійти з певним розрахунком, тоді результат вимірюватиметься грошовим еквівалентом. Свій задум посадовець вирішив втілити відразу, коли до нього прийшов один з підприємців Ужгородського району. Відвідувачу необхідно було виготовити документ дозвільного характеру, без якого у бізнесі, як мовиться, і ні туди, і ні сюди. Посадовець набрав поважного вигляду і відмовився видати потрібну декларацію. Тоді підприємець пообіцяв щедру винагороду, і чиновник за лічені секунди "пом'як". Керівник суворо попередив підприємця, щоб було без жартів. Про всяк випадок, наказав йому перечислити потрібні гроші на розрахунковий рахунок рідного брата. Далі справа пішла, мов по маслу. Побачивши квитанцію про сплату 2 600 гривень, начальник аж розцвів. Непоганий "улов" за один раз! Та коли до нього несподівано завітали працівники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю, швидко довелося "зів'янути"...

    Наразі за згаданими випадками порушені кримінальні справи. Боротьба з липкорукими чиновниками на Закарпатті триває.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору