ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті сільські посадовці завдали більше 150 тис. грн. збитків державі

    29 березня 2024 п'ятниця
    103 переглядів

    Як повідомили корреспонденту UA-Reporter.com у прокуратурі Закарпатської області, днями Закарпатський міжрайонний природоохоронний прокурор порушив кримінальну справу за фактом перевищення влади та службових повноважень, а також службового підроблення службовими особами Жденіївської селищної ради Воловецького району (ст. 365ч.3 та ст.366 ч.2 КК України).

    За інформацією Закарпатського міжрайонного природоохоронний прокурор Мирослав Балка, під час прокурорської перевірки з’ясувалося, що службові особи Жденіївської селищної ради Воловецького району, за попередньою змовою з приватним підприємцем, підробили протокол сесії селищної ради, незаконно вилучили з користування земель лісового фонду ДП „Воловецьке ЛГ” земельну ділянку площею 0.9 га та затвердили проект землеустрою. Ці махінації вони здійснили задля розширення готельного комплексу згаданого приватного підприємця.
    У результаті їх протиправних дій із земель лісового фонду було незаконно вилучено земельну ділянку, внаслідок чого державним інтересам завдано збитків на суму більшу 150 тис.грн.

    На Закарпатті порушили кримінальну справу проти підприємців, котрі забруднювали землі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору