ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті стартувала акція "Сезони Мистецтва"

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів

    Культурно-освітня акція «Сезони Мистецтва» проходить за підтримки управління культури та управління освіти Закарпатської ОДА та благодійного фонду «Вільна сцена», який вже 5 років діє при Закарпатському обласному театрі ляльок «Бавка».

    27197.jpgПро цей захід сьогодні, 13 жовтня, розповіли журналістам на прес-конференції в приміщенні затишного ужгородського кафе «DEEP» координатор проекту, директор Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка», Василь Чайкович та його помічник, театрознавець, керівник літературно-драматичної частини Закарпатського обласного театру ляльок «Бавка», Ніна Малишка.
    Вищезгадане культурно-освітнє дійство складатиметься з сезонних акцій «Золота осінь», «Чарівниця Зима», «Весна-красна» та «Літо-фест». Так, до «Золотої осені» увійдуть: день театру, день музики, день танцю, де і будуть представлені найкращі таланти професійного мистецтва. Окрім цього будуть зібрані заявки на участь в конкурсі.
    Взимку пройде наступна не менш цікава акція – «Чарівниця Зима», під час якої у всіх районних центрах відбудуться новорічні бали та Різдвяні концерти. Також буде надана можливість отримати консультації щодо підготовки до конкурсу.
    До весняної частини акції «Весна-красна» ввійдуть знову ж-таки день музики, день танцю, день театру, виставки ремеслярів, художників та районні етапи конкурсу.
    До акції «Літо–фест» ввійде заключний етап обласного конкурсу з підведенням підсумків та визначенням переможців, за участю яких наступного сезону будуть проведені Гала-концерти.
    Збір заявок на участь у конкурсі проводитиметься до 28 грудня 2009 року.
    «Метою нашої акції є знайти талановиту молодь Закарпаття, яка вміє співати, танцювати і любить сцену та дати їй можливість у подальшому реалізувати свої здібності», — повідомив Василь Чайкович.
    Окрему вдячність за підтримку і надання приміщення для проведеної прес-конференції координатори проекту висловлюють Ярославу Шафару, власнику кафе «DEEP» та президенту ротарі клубу «Ужгород Скала». До речі, пан Ярослав пообіцяв, що ротарі клуб «Ужгород Скала» надасть фінансову допомогу у проведені новорічних свят.
    Тетяна Горянка,Вікторія Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору