ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті податківець обманом виманив у підприємця 9 тис. грн.

    25 квітня 2024 четвер
    84 переглядів
    Прокуратура відкрила кримінальну справу проти податківця

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у прокуратурі Закарпатської області, днями порушено кримінальну справу проти працівника ДПА в Закарпатській області за фактом зловживання владою або службовим становищем та шахрайства.

    За інформацією начальника слідчого відділу прокуратури області Валерія САВКИ, начальник одного з відділів ДПА в Закарпатській області, дізнавшись, що на одному з приватних підприємств проходила перевірка, а матеріали цієї перевірки для прийняття рішення скеровано в Мукачево, вирішив "підзаробити".

    Тому сказав приватному підприємцю, чию фірму перевіряли, що за 9 тис.грн. він посприяє у прихованні частини виявлених перевіркою порушень, тим самим, допоможе йому уникнути сплати більшого розміру штрафу, при цьому податківець достовірно знав, що сума штрафних санкцій по даній фірмі була незначна.

    Підприємець, звичайно, погодився, адже не знав реального стану речей і хотів уникнути великих грошових втрат.

    Першу частину обумовленої суми - 3 тис.грн. спритний податківець отримав 5 вересня, зустрівшись із згаданим підприємцем в Мукачеві біля ринку. Тоді ж домовилися зустрітися 10 вересня в Ужгороді для передачі ще 6 тис.грн.

    У призначений строк, підприємець чекав із грошима біля торгового центру "Дастор". У салоні автомобіля, податківець одержав жадані 6 тис. грн. і був затриманий "на гарячому" працівниками УСБУ в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору