ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський національний університет святкує 64-річчя свого народження

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    УжНУ святкує іменини

    22 жовтня в Ужгородському національному університеті пройшли урочисті заходи з нагоди 64-річчя від дня його заснування. За час існування університет утвердив себе вагомими здобутками. Нині в УжНУ здобувають фах майже 12 тисяч студентів. Їх навчають півтори сотні докторів наук і професорів, півтисячі кандидатів наук і доцентів, три десятки заслужених діячів науки, техніки, освіти, медицини, чотири члени-кореспонденти Національної Академії Наук України. В УжНУ налагоджено співпрацю з 44 вищими навчальними закладами тринадцяти країн світу.
    У вітальних словах почесних гостей неодноразово відзначалося, що Ужгородський національний університет має авторитет і популярність на ринку освітніх послуг в краї та за його межами.

    Ректор УжНУ Микола Вегеш відзначив, що останні роки, за активної підтримки обласної влади, університет розвивається з більшою динамікою. Це засвідчує й збільшення кількості факультетів, відділень, кафедр. Серед наймолодших факультетів – стоматологічний, суспільних наук, географічний, які вже заявили про себе.

    – Завдяки зусиллям обласної державної адміністрації, обласної ради в нас завершується найбільш масштабні проекти останніх років – будівництво наукової бібліотеки та реконструкція корпусу стоматологічного факультету, – сказав Микола Вегеш. – Сподіваємося, що така плідна співпраця триватиме і в майбутньому.

    За нагоди свята, кращим було вручено почесні грамоти та подяки облдержадміністрації та обласної ради. Вручені закладу й подарунки від влади – п’ять комп’ютерних наборів, для студентів, які проживають в гуртожитках – десять телевізорів та п’ять холодильників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору