ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У шлюбі, коханні та стосунках різниця у віці не має значення

    19 квітня 2024 п'ятниця
    104 переглядів
    Дівчата, не бійтеся кохати і виходити заміж за молодших від себе чоловіків

    Уже не одне тисячоліття «точаться» дискусії навколо того, що шлюб міцніший і тримається довго, до глибокої старості, якщо дружина молодша за свого чоловіка на декілька років . Багато родин у це вірить і «насліпо» стверджує, що це є істина.

    Але я особисто із такою «версією не згідна». На мою думку, міцна родина далеко не залежить від віку партнерів. Подружжя щасливе тільки тоді, коли є щире кохання між «двома половинками», повага, довіра, взаємопорозуміння.


    Ті пари, які «зациклюються» на віці, не розуміють того, що, думаючи про різницю у роках між собою, кладуть під сумнів свої почуття. Такі погляди є тільки «відмовками-побрехеньками», що «ховають» за собою причини не бути разом, одружуватися, або ж чим швидше розійтися, як «у морі кораблі».


    Багато жінок, через різницю у віці втрачають свою «кохану половинку», а разом із нею — і «весь світ». Біль, що живе у серці, після розлуки, не дає спокою «прекрасній половині людства», «обгортає в лід» усе чисте, світле, рідне, що «живе» в її серці.


    Чи варто себе «ховати заживо» тільки через те, що ти старша?.. Ні, не варто. Я хочу сказати про те, що звертати увагу на тих «добродіїв», які «тичуть» на різницю у роках між закоханими — не потрібно.


    Мій життєвий досвід та деяких моїх подруг показав, що старша за чоловіка жінка, майже завжди є мудрішою за свого партнера. У неї більше «життєвої школи» для того, щоб зберегти родину і своє кохання. Насамперед, «прекрасна половина людства» повинна бути хорошою господинею, розумною порадницею, люблячою матір’ю і дружиною, «незалежною королевою» і чудовою коханкою для свого чоловіка. Чому коханкою? Тому що, на жаль, окремі наші «захисники» досить таки слабкі «на передок», що змушує їх шукати «солодку цукерку» у іншій дамі. Але, якщо дружина має повні руки тих різноманітних «солодких цукерок», то чоловік не «покочує» до іншої. Він добре знатиме, що у його половинки завжди знайдеться смачніша за смачнішу «цукерка», якою він зможе завжди насолодитися. Дружина не повинна бути «домашньою рабинею» і об’єктом «природної необхідності» чоловіка. Якщо останнє є в сім’ї, то шлюб буде зруйнованим, а кохання «розіб’ється, як кришталь». У такому випадку «молодший вік жінки» не матиме ніякого значення для партнера. Бо мужчини хитрі: швидко бачать нашу слабинку і можуть весь час нею користуватися. Ще чоловікам не потрібно досить часто говорити-надоїдати про своє кохання та нав’язувати свої бажання «бути разом». Це надає їм «манію величі» і виводить на вершину гори «Ален-делонства», змушує їх «задирати носа».


    На мою думку, краще мати чоловіка на багато років молодшого від себе: це позбавить жінку хвилювання про те, що «старий пеньок» у її «жіночих руках» може «розсипатися». Чоловік повинен бути чоловіком, а не «трухлятю», яка згодом може «перетворитися на попіл».


    Дівчата, не бійтеся кохати і виходити заміж за молодших від себе чоловіків. Адже жінка не є «помилкою природи»: вона є творінням-удосконаленням задуму Всевишнього. Пам’ятайте про це завжди і бережіть «сильнішу половину людства». Бо вони і ми — це одне ціле.

    Тетяна Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору