ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: тільки б не закрили кордон!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    28 переглядів

    У місті ажіотаж і паніка, оскільки сьогодні зранку стало відомо, що в Закарпатській обласній інфекційній лікарні в Ужгороді вночі померло двоє людей. Попередній діагноз – ускладнення після грипу чи ГРВІ.

    Ужгородці масово кинулися до аптек. У переважній більшості з них сьогодні неможливо знайти противірусні засоби – афлубін, інтерферон, "вигрібають" усі препарати, які знижують температуру, запасаються антибіотиками.

    Сьогодні ж зранку підготовку до епідемії грипу оголосили в Ужгороді на спеціальній протиепідемічній комісії Ужгородського міськвиконкому. Як доповів головний санітарний лікар міста Василь Петричко, ситуація тяжка.

    Стало відомо, що на сьогодні в обласній інфекційній лікарні зі 100 ліжок зайняті вже 93, причому це хворі, котрі мають ускладнення після грипу та ГРВІ.

    На тиждень продовжено канікули для дітей у школах та дитсадках, людей просять надівати маски на обличчя. Ужгородський міськвиконком також зобов’язав усіх водіїв таксі, автобусів, працівників магазинів та різних громадських закладів носити захисні пов’язки.

    Мер Ужгорода Сергій Ратушняк на засіданні комісії заявив, дітей, коли вони підуть до школи, теж проситимуть носити маски. Для цього 20 тисяч масок планують отримати "по лінії" МНС.

    Попри це, чимало закарпатців мають намір їхати по медикаменти за кордон. Бояться лише, аби не закрили кордони.

    (Наталка Петерварі)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору