ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У 10 аптеках Закарпаття медикаменти продають за завищеними цінами

    23 квітня 2024 вівторок
    73 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у ДПА України в Закарпатській області, станом на 11 листопада 2009 року робочими группами, створеними при органах державної податкової служби краю, проведено 230 перевірок та обстежень аптечних закладів області (перевірками охоплено 181 суб'єкт господарювання).

    28148.jpgУ ході перевірок встановлено, що у 217 аптеках відсутній один і більше препаратів із переліку, затвердженого поставновою КМУ. У 13 випадках встановлено порушення податкового законодавства, до суб'єктів господарювання передбачено застосування 28,5 тис. грн. штрафних (фінансових) санкцій.

    Крім цього, у 10 аптеках області встановлено перевищення роздрібних цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення, чим порушено постанову КМУ від 30.10.2009р. №1154.

    Про встановлені факти повідомлено Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України та Державну інспекцію з контролю за цінами в Закарпатській області обласне управління охорони здоров’я, Закарпатську ОДА та Державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів у Закарпатській області.

    Налоговики Закарпатья проверили 110 аптек, - лекарств не прибавилось

    В Закарпатье проверки аптек результатов не дают

    В закарпатских аптеках нет ничего против гриппа

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости