ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міліція святкує День працівників штабних підрозділів (Фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    153 переглядів
    Начальник штабу Ужгородського МУ ГУМВС майор міліції Василь Довганич

    Напередодні Дня міліції України, а саме 9 грудня, правоохоронні органи святкують День працівників штабних підрозділів органів внутрішніх справ України. Саме вони підтримують ефективну та безперервну роботу служби міліції. А це є чи не найпершим та головним елементом забезпечення правопорядку у суспільстві.

    Щоб детальніше дізнатися про роботу штабу Ужгородського міського управління ГУМВС України в Закарпатській області, ми звернулися до начальника штабу Ужгородського МУ ГУМВС майора міліції Василя Довганича.
    Хочемо додати, що Василь Васильович родом з с. Золотарьово Хустського району. Саме там 4 лютого 1978 року він народився. Після закінчення школи, Василь Васильович пішов навчатися до Київської національної Академії внутрішніх справ України, яку закінчив у 1999 році. Василь Довганич у органах внутрішніх справ уже чотирнадцять років. За цей час він обіймав посади оперативно-начальницького складу Ужгородського міського управління ГУМВС, а з грудня 2007 року призначений заступником начальника міського управління та начальником штабу цієї установи.
    Як розповідає Василь Довганич, штаб є самостійним підрозділом ужгородської міліції, основним завданням якого є координація та узгодження дій усіх галузевих служб управління ГУМВС у боротьбі зі злочинністю та охорона громадського порядку. Для цього працівники цього підрозділу відслідковують оперативну обстановку в місті та організовують реагування на її зміни, здійснюють комплексний аналіз стану злочинності та громадського порядку, результатів роботи міського управління. Окрім цього, штаб розробляє та контролює хід виконання поточних та перспективних планів роботи управління, організовує проведення оперативних нарад та заходів щодо удосконалення оперативно-службової діяльності щодо галузевих служб управління. Згаданий підрозділ здійснює також контроль за станом обліково-реєстраційної дисципліни, адміндіяльності, організовує та керує роботою чергової частини.
    29218_2.jpgЩоб запобігти злочинності, ужгородськими правоохоронцями на території міста час від часу проводяться різні оперативно-профілактичні відпрацювання та спеціальні операції. Їхньою організацією і займається штаб. Так, у цьому році було проведено майже 30 таких заходів, які в результаті дали хороші напрацювання. Зокрема, під час операцій „Розшук”, працівниками міської міліції знайдено 29 осіб, які переховувалися від слідства та суду. Було встановлено і місце знаходження восьми безвісти зниклих ужгородців та вирішено їхню подальшу долю. Окрім цього, перелік оперативно-профілактичних відпрацювань ужгородських правоохоронців доповнюють і такі операції, як „Денне місто” (спрямоване на попередження та розкриття крадіжок з помешкань громадян), „Нічне місто” (викриття правопорушень у сфері суспільної моралі та протидія торгівлі людьми), „Зброя і вибухівка” (протидія незаконному обігу зброї, забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян), „Урок”, „Канікули” та „Літо” (профілактика злочинності серед неповнолітніх, виявлення фактів втягування неповнолітніх у пияцтво та жебракування, а також випадків експлуатації дітей роботодавцями). Актуальні та наболілі проблеми перебування іноземців на території нашої області вирішує операція „Мігрант”, а такі, як „Мак”, „Генофонд” та „Батискаф” – спрямовані на протидію наркозлочинності.
    — Сьогодні у колективі штабу Ужгородського міського управління ГУМВС працює 21 особа, — говорить Василь Довганич. — Робота у нашому підрозділі важка, тому і не кожен витримує ненормований робочий тиждень без вихідних. А ще вона потребує неабиякої посидючості та вміння аналітично мислити. Із цим завданням найкраще справляється мій заступник майор міліції Надія Павловець.
    Надія Сергіївна Павловець народилася 17 квітня 1973 року в Ужгороді.
    У 1996 році пані Надія закінчила філологічний факультет УжДУ, а у 2008 — юридичний факультет Київського національного університету внутрішніх справ.
    29218_1.jpgНадія Сергіївна працює в правоохоронних органах з 1995 року. На початку вона працювала в Управлінні по роботі з особовим складом Закарпатської міліції. З 2003 року поповнила лави штабного підрозділу Ужгородського міського управління ГУМВС. Наразі пані Надія займає посаду заступника начальника штабу Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області.
    У свою чергу, чарівна та мужня пані Надія стверджує, що ніколи б не сформувались як професіонал, якби пліт-о-пліч у свій час з нею не працювали такі досвідчені колеги-чоловіки, як колишні начальники штабу підполковник міліції Павло Готра, який нині очолює Перечинський РВ ГУМВС, та підполковник у відставці Іван Мельник, а також колишній начальник чергової частини майор у відставці Василь Мельник.
    Сьогодні Василь Довганич від імені керівництва ужгородської міліції та від себе особисто вітає всіх працівників штабу з професійним святом та бажає їм міцного-міцного здоров’я, хорошого настрою, мирного неба, витримки, впевненості у важливості їхньої спільної справи, наснаги у нелегкій праці в ім’я держави та на благо її народу. А ще Василь Васильович бажає їм та їхнім родинам великого людського щастя, добробуту, благополуччя та Божої благодаті.
    Тетяна Горянка, Вікторія Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору