ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті розпочалася реконструкція виробничої бази Берегівського управління водного господарства (Фото)

    24 квітня 2024 середа
    72 переглядів
    На 5.12.2009 року вже виконано робіт на суму біля 600 тис.грн.

    У рамках Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса у Закарпатській області на 2006-2015 рр. передбачено реконструкцію виробничої бази Берегівського міжрайонного управління водного господарства, яке знаходиться за адресою м.Берегово, вул.Мочолівська, 157, що включає в себе приведення в належний стан всіх будівель, а саме:

    29350.jpgадміністративного корпусу управління, ремонтно-механічної майстерні, гаражів, центрального складу, колишньої котельні під склад аварійних матеріалів, прохідних та благоустрій і озеленення території.
    Згідно проекту на будівлях буде проведена заміна покрівель на металочерепицю, вікон та дверей на металопластик та виконана внутрішня штукатурка, фарбування стін приміщень цехів, складу і благоустрій території.
    Як повідомив кореспонденту UA-Reporter.com головний інженер БМУВГ М.С.Поважук , замовником виступає ДП"Об'єднана дирекція будівництва водогосподарських об'єктів Закарпатської області". Генеральний підрядник - Берегівська фірма ФОП "Ісак Ю.Ю.", яка виграла тендер і в листопаді місяці приступила до виконання робіт. Станом на 5.12.2009 року виконано робіт на суму біля 600 тис.грн.

    Темпи проведення виконання робіт здійснюються згідно календарного плану. В кінці грудня місяця буде закінчено запланований обсяг робіт по даному об'єкту на 2009 рік.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору