ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черги на кордоні України

    19 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів

    Українські прикордонники відзначають, що на західному кордоні збільшився пасажиро-транспортний потік, через що утворилися черги на виїзді з України. Головними причинами такого зростання є закінчення карантинних заходів та наближення новорічно-різдвяних свят.

    На митних постах західного кордону виникли незначні черги на виїзд з України, переважно у пунктах пропуску Ягодин (Волинська область), Шегині та Рава-Руська (Львівська область), Тиса (Закарпатська область) та Ужгород (Закарпатська область). У середньому з початку грудня кількість осіб та транспортних засобів, які оформляють на цих ділянках державного кордону, зросла на 7%.
    Водночас на Львівській митниці повідомляють, що у міжнародному автомобільному пункті пропуску Шегині–Медика з 9 грудня розпочато ремонтні роботи. На сьогодні з чотирьох смуг руху автотранспорту функціонує тільки дві, що зменшує фактичну пропускну спроможність. Тому співробітники Львівської митниці просять, щоб українці впродовж грудня обирали інші пункти пропуску на українсько-польському кордоні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору