ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На кордонах з Євросоюзом великих черг не спостерігається

    29 березня 2024 п'ятниця
    54 переглядів
    Напередодні Різдвяних свят на кордонах очікуються черги

    Прес-служба Державної прикордонної служби попереджає, що напередодні Різдвяних свят на західних кордонах країни у міжнародних пунктах пропуску можуть виникати автомобільні черги на виїзд з України.

    Йдеться переважно про пункти пропуску “Шегині”, “Рава-Руська”, “Тиса” (українсько-угорський кордон), “Ужгород” (українсько-словацький кордон).

    Уже сьогодні кількість охочих виїхати за кордон зросла на сім відсотків. Черги, кажуть прикордонники, мають спонтанний характер і виникають здебільшого між сьомою та восьмою годинами.

    У прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби “ВЗ” повідомили, що наразі значних черг на кордоні не спостерігається. 14 грудня у міжнародному пункті пропуску “Рава-Руська” у черзі на виїзд з України стояли 50 легкових автомобілів, у пункті пропуску “Ужгород” – 40 легкових автівок. Значна черга вантажівок (70 автомобілів) була того дня лише на “Краківці”. Прикордонники зауважують, що черги далекобійників традиційно утворюються наприкінці року, коли всі комерсанти поспішають довиконати річні плани перевезень.

    Керівництво Держприкордонслужби нагадало начальникам відділів прикордонних служб, що для запобігання виникненню черг вони мають право спрощувати певні формальності процедур перетину кордону.
    "ВЗ"

    На границах с Венгрией и Словакией наблюдаются небольшие автоочереди

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору