ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді запрацювала "Українська студентська картка"

    29 березня 2024 п'ятниця
    24 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді та ще в десяти містах України почала діяти "Українська студентська карта". Відтепер студенти мають змогу економити витрати у торговельних закладах цих міст України.

    29574.jpgЗокрема, у Львові картка діє у понад 80 закладах. Таку картку мають уже 50 львівських студентів. Про це 9 грудня на брифінгу повідомив координатор проекту, студентський віце-мер Львова Євген Кузик.

    «Цей проект діє близько трьох років у кількох містах України – Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Тернополі, Сімферополі, Ужгороді, Миколаєві, Києві, Луцьку, Харкові. Максимальний строк дії картки 5-6 років. Картка діє до кінця навчання. Тобто, якщо ти студент першого курсу, то для тебе картка буде діяти 5 років. Якщо п’ятого, то один рік», - зазначив Євген Кузик.

    За його словами, «Українська студентська картка» – це дисконтна картка, створена спеціально для студентів. Вона дає можливість отримувати знижки в закладах, які обрали самі студенти, зокрема, розважальні заклади, заклади харчування, магазини одягу, туристичні бюро тощо.

    «Карточка розповсюджується у всіх вищих навчальних закладах Львова через профкоми чи студентські самоврядування. Картка коштує 65 грн, і її централізовано замовляють у Харкові. Картка дає знижку у різних закладах від 3% до 50%», - додав Євген Кузик.
    Портал громадських організацій Львова

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору