ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські пластуни змагаються за перемогу на "Орликіаді-2009"

    20 квітня 2024 субота
    81 переглядів

    У місті Острозі Рівненської області відкрито вже традиційний для пластунів 17-тий Всеукраїнський змаг - "Орликіада-2009". Темою цьогорічного фестивалю є "Пласт та Україна: з попелу та руїн до вершин".

    29627.jpgПісля відкриття акції у Культурно-мистецькому центрі Національного університету "Острозька академія" близько 120 пластунів з Івано-Франківська, Тернополя, Львова, Рівного, Луцька, Києва, Ужгорода, Авдіївки (Донецька обл.), Острога взяли участь у квесті засніженим старовинним містом.

    Зараз відбуваються репетиції та фотосесія команд, одночасно пластуни змагаються в інтелектуальних конкурсах. Кандидати на Гетьманича і Гетьманівну слухають тренінги, а в танцювальному залі КМЦ - конкурс експонатів.

    "Незважаючи на холод, сніг і циклон з Чорного моря, всі карантини і перенесення, "Орликіада" все ж відбувається. Команди приїхали, виступи готові. Усі чекають Святого Миколая, щоб відсвяткувати його у колі пластунів. Сьогодні і завтра очікуємо виступи сучасного театру.
    Завтра журі оцінюватиме мистецькі виступи команд, а ввечері у нічному клубі "Східна Брама" будемо мати вечірку. Окрім того, завтра кандидати на Гетьманича і Гетьманівну матимуть змогу змагатись за виборювання цього почесного для кожного пластуна звання", - розповіла Юля Хмарук, Орл. - комендант "Орликіади-2009".
    Пласт

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору