ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року на Закарпатті до центрів зайнятості звернулися 28,1 тис. краян

    20 квітня 2024 субота
    102 переглядів
    Про ринок праці на Закарпатті станом на 1 грудня 2009 року

    Як повідомила кореспонденту UA-Reporter.com начальник відділу праці Головного управління статистики у Закарпатській області Любов Скоропад, це на 35,8% менше, ніж у відповідному періоді минулого року. З числа тих, що звернулися з питань працевлаштування, 54,5% складали жінки, кожний другий – молода особа у віці до 35 років, 15,8% – особи, які потребують особливого соціального захисту.

    Станом на 1 грудня п.р. на обліку в державній службі зайнятості перебувало 13,0 тис. не зайнятих трудовою діяльністю громадян, з них статус безробітного мали 12,6 тис. осіб або 96,5%. Порівняно з відповідною датою минулого року кількість безробітних зменшилася на 35,9%.
    Рівень зареєстрованого безробіття, порівняно з аналогічною датою минулого року, знизився на 0,9 відсоткового пункта та на 1 грудня п.р. становив 1,7% постійного населення працездатного віку.
    Серед районів області найвищий рівень безробіття у Воловецькому районі – 6,1%, найнижчий – у Хустському районі – 0,7%.
    Кількість осіб, працевлаштованих за сприянням центрів зайнятості у січні–листопаді п.р. становила 18,3 тис. осіб, що на 36,9% менше, ніж у відповідному періоді минулого року. Рівень працевлаштування становив 35,5%.
    Із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страху- вання на випадок безробіття на допомогу безробітним у січні–листопаді п.р. витрачено 75,5 млн. грн. Середній розмір допомоги для одного безробітного у листопаді п.р. становив 528,46 грн., або 71,0% законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору