ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатській Сваляві презентували "Діловий щоденник школяра"

    28 березня 2024 четвер
    27 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у прес-центрі Закарпатського обласного центру зайнятості, фахівці Свалявського районного центру зайнятості спільно з відділом освіти Свалявської райдержадміністрації провели презентацію «Ділового щоденника школяра”. Її відвідали 25 керівників та учні загальноосвітніх шкіл району, представники відділу освіти.

    17994.jpgНачальник відділу активної підтримки безробітних центру зайнятості Микола Чернуха розповів про те, що цей щоденник дає змогу у ранньому віці сформувати уявлення про власну відповідальність за своє майбутнє, свідомо обрати професію та життєвий шлях, використовуючи розважальні, інформаційні та творчі завдання. Щоденник дає змогу дітям отримати початкові знання про світ праці та кар’єри, допоможе напрацьовувати низку корисних навичок, що стануть запорукою вірного вибору професії в майбутньому.
    Під час презентації щоденника керівників шкіл району було ознайомлено з профорієнтаційними послугами служби зайнятості, двоетапним анкетуванням випускників шкіл.
    Знайомлячись зі змістом «Ділового щоденника школяра», психологи та керівники загальноосвітніх шкіл району відзначали його корисність.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору