ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті прогнилі електростовпи можуть покалічити та вбити людей!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів

    На електронну скриньку UA-Reporter.com прийшов лист-крик про допомогу від жителя села Терново Тячівського району Закарпатської області, в якому він пише про наступне:

    Электроопоры держатся только на честном слове"У селі Терново Тячівського району Закарпатської області живу уже понад 15 років. Купив там будинок, до якого провів електромережу власними зусилями (тобто купив дерев’яні стовби, мідного кабелю 160 м, лічильник, ну і за документами на все це теж мусив побігати по інстанціям.
    Але прошло вже 10 років, як усе залишилось без змін. Мені би то не заважало, якби ті опори стояли і далі, адже я електрику завжди платив вчасно... Проблема в тому, що я рік тому помітив, що опори гнилі і тримаються на чесному слові, а найгірше те, що біля і під ними кожен день ходять до школи діти (опори 6 метрів високі, дубові, але закопані в землю без бетонових балок просто на 1,5 м в землю).
    Літом я звернувся в Тячівський РЄС з заявою про їхню заміну. Мені пообіцяли що за два тижні щось вирішать,але все це було марно. Я був там ще чотири рази і уже не памятаю, скільки звонив, але все залишилось без змін.А зараз склалася катастрофічна ситуація,якщо одна із опор упаде, то, не дай бог! когось придавить.
    Окрім того, я маю газове отоплення в будинку, яке не може працювати без електрики(падаючи, опора може зірвати кабель), так що будинок може залишитися без отоплення, а коли замерзнуть радіатори... Знаєте, які зараз часи, аби то все знову відновити.
    На закінчення скажу, що мені один знайомий повідомив, що без сотки-другої (долларів!) тобі нічого не зроблять,а я все ще чекаю ...на якесь чудо!"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору