ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді обговорили перспективи співпраці молодіжних організацій Закарпаття

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    В Ужгороді пройшов "круглий стіл" за участю молодіжних організацій краю

    Як повідомляє кореспондент UA-Reporter.com, в Ужгороді у Закарпатській облдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему „Перспективи співпраці в молодіжній політиці: можливості та умови” за участі керівництва управління у справах молоді та спорту, активістів молодіжних громадських організацій краю.

    Мета круглого столу – напрацювання конкретних ідей та шляхів співпраці управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації з молодіжні організаціями краю.
    Відкриваючи засідання, начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ярослав Свида наголосив на посиленні взаємин із громадськими організаціями. Він також відзначив, що управління готове й надалі організаційно та фінансово підтримувати заходи громадських організацій. Заступник начальника цього управління Олена Куцин поінформувала присутніх про основні аспекти роботи у 2009 році згідно з відповідним Указом Президента України «Про проведення у 2009 році в Україні Року молоді».
    Відтак учасники круглого столу обговорили план-календар спільних заходів управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації з громадськими організаціями на 2010 рік, обмінялися досвідом подібної співпраці, домовилися зустрічатися частіше.

    В Ужгороде говорили о перспективах ромской молодежи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору