ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді вшанували ветеранів податкової служби Закарпаття (Фото)

    18 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    На Закарпатті не забувають про ветеранів податкової служби

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області, 25 сячня в Ужгороді відбулося урочисте вручення посвідчень та відзнак ветеранів податкової міліції працівникам, які тривалий час працювали в її лавах та вийшли на пенсію.

    Посвідчення з рук першого заступника голови-начальника управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області Володимира Гери отримали полковник податкової міліції Юрій Мар’ян та підполковник податкової міліції Володимир Чундак.
    У своєму вітальному слові Володимир Гера подякував ветеранам за їх вклад у становлення та розвиток податкової міліції на Закарпатті. Володимир Миколайович запевнив, що ветерани та пенсіонери податкової міліції можуть бути впевненими, що їх досвід та багаторічна практика не втрачаються, а передаються новим поколінням податківців.
    Віддаючи належну шану ветеранам, начальник управління податкової міліції наголосив, що кожна їхня пропозиція чи порада будуть братися до уваги.
    Прозвучали слова подяки і від ветеранів податкової міліції за те, що їх не забувають, організовують такі зустрічі.
    До речі, найближчим часом посвідчення та відзнаки отримають ще 29 ветеранів податкової міліції Закарпаття, які віддали службі 25 і більше років.
    18591_1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору