ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

28-29 січня в Ужгороді відбудеться тренінг з питань ідентифікації дітей

    19 квітня 2024 п'ятниця
    55 переглядів

    Як повідомляє кореспондент UA-Reporter.com, 28-29 січня Закарпатська громадська жіноча організація (ЗГЖО) "Веста" організовує тренінг для представників кримінальної міліції у справах дітей, працівників приймальників-розподільників для неповнолітніх, психологів психологічної служби УМВС, притулків для неповнолітніх та представників ВБПТЛ з питань ідентифікації дітей – постраждалих від торгівлі людьми, особливостей проведення інтерв’ю з дітьми - ПТЛ та взаємодії з іншими структурами щодо надання допомоги їм.

    Тренінг проводиться в рамках проекту «Зміцнення національних механізмів та потенціалу у сфері протидії торгівлі дітьми в Україні 2009-2011» за підтримки Європейської Союзу.
    Партнерами проекту є Міжнародна організація з міграції, Міністерство внутрішніх справ України, Міністерства сім’ї , молоді та спорту України.
    Мета тренінгу з питань ідентифікації дітей – постраждалих від торгівлі людьми, особливостей проведення інтерв’ю з дітьми - ПТЛ та взаємодії з іншими структурами щодо надання допомоги їм - отримання навичок кращих практик інтерв’ювання дітей – ПТЛ та взаємодії у наданні допомоги таким дітям.
    Місце проведення: м. Ужгород, готель "Унгварсъкий", вул. Електрозаводська, 2, конференц-зал, 3-й поверх.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору