ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатській Іршаві відбувся міні-ярмарок вакансій

    29 березня 2024 п'ятниця
    79 переглядів

    18945.jpgЯк повідомив кореспонденту UA-Reporter.com директор Іршавського районного центру зайнятості Василь Парада, Іршавський район належить до найбільших в Закарпатті за чисельністю працездатного населення. Район є традиційно праценадлишковим. До цієї його особливості додаються ряд інших об’єктивних та суб’єктивних причин гостроти проблеми зайнятості та суттєвих труднощів у працевлаштуванні.
    У зв’язку з цим спеціалісти Іршавського районного центру зайнятості намагаються охопити якомога більшу кількість незайнятих громадян активними заходами сприяння зайнятості, надаючи широкий спектр якісних соціальних послуг. Так, нещодавно спеціалісти Іршавського районного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій.

    Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями підбирали кваліфікованих працівників для ТОВ "Санаторій "Боржава", ТОВ "Мукачівська швейна фабрика" та укомплектовували робочі місця за професіями швачка, екскурсовод, завідувач виробництвом, дієтсестра, офіціант, бармен, культорганізатор. У заході взяли участь півсотні безробітних. За підсумками роботи дев’ятьом безробітним видано направлення на роботу. Співпраця з працедавцями у напрямку працевлаштування краян продовжується.

    На Закарпатье устраивают профессиографические экскурсии для выпускников школ

    В Берегово состоялась ярмарка вакансий для учеников венгерских школ Закарпатья

    На Закарпатье Перечинский районный центр занятости провел День открытых дверей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору