ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатських водіїв збиває з пантелику ...реклама красуні в купальнику!

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів

    У Закарпатській області справа обабіч автотраси Хуст-Сільце стоять два щити. На одному написано «РОКОСОВО 2» і намальовано стрілку. Це інформація про те, що село Рокосово знаходиться за два кілометри від автотраси. Поруч – білборд. На ньому зображена гарна, зваблива жінка в купальнику, яка блаженствує від плавання у прозоро-чистій воді.

    19020.jpgЗліва виписано англійською мовою «ALBION». Справа під плаваючою красунею – слова у стовпчик українською «СПА», «Басейни», «Павільйони», «Водоочисні станції».
    Водії, які проїжджають повз щитів, зізнаються, що рокосівський рекламний білборд збиває їх із пантелику: з’являється думка, що у даному селі пропонують тілесні втіхи. Що там написано, годі прочитати – по трасі їдеш на чималій швидкості, отож ніколи вдивлятися у написане.
    Настоятель Вознесенської православної церкви отець Степан Данило каже, що про це неодноразово говорив сільському голові, мовляв, цей щит є аморальним, тож його треба неодмінно зняти, аби не робити із населеного пункту посміховище.
    Голова села Іван Чоповдя у телефонній розмові зізнався, що нічого поганого, смішного та антиморального у даній ситуації не бачить.
    – Один підприємець з Ізи викупив земельну ділянку для зведення магазину, – пояснює Іван Іванович. – Тут влітку поставив рекламний щит, отримавши для цього всі необхідні документи й дозволи. Будівельні роботи розпочне найближчим часом.
    До речі, на залізничній станції села можна побачити і «третій» варіант назви населеного пункту «РОКОСІВ».
    Тетяна Грицищук, "Старий Замок "Паланок", фото автора

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору