ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті гірській школі подарували новий комп’ютер

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Комп'ютер школі в Міжгір'ї подарував нардеп ВР України від ПР Сергій Мошак

    Міжгірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – навчальний заклад, який дав путівки в життя тисячам жителів Міжгірського району Закарпатської області.

    Досвідчений педагогічний колектив надійно підтримує та примножує найкращі традиції школи, впевнено лідирує серед освітянських колективів району за кількістю переможців та призерів предметних конкурсів, олімпіад, спортивних змагань. Учні школи — обдарована, талановита молодь, яка через певний час стане елітою нашого гірського краю. А сьогодні діти прагнуть отримати міцні знання з основ наук, оволодіти сучасною комп’ютерною технікою, без якої неможливий успіх у будь-якій галузі сучасного життя.
    Саме тому педагоги школи твердо усвідомлюють, що тільки за наявності в школі сучасної навчально-матеріальної бази можна досягнути високих результатів у навчанні та вихованні підростаючого покоління. Але в наш кризовий час через брак коштів освіта не в змозі забезпечити школи необхідною кількістю сучасних комп’ютерів, електронних педагогічних засобів навчання.
    Саме тому дирекція тримає на контролі питання щодо зміцнення матеріальної бази школи, регулярно звертається до керівників органів місцевої влади, підприємців, осередків різних партій з проханням допомогти у придбанні сучасної техніки з тим, щоб організувати роботу з обдарованими дітьми на належному рівні.
    Часто такі звертання з розумінням сприймаються благодійниками. Ось і цього тижня в школу завітали керівники районного осередку Партії регіонів з тим, щоб на зустрічі з педагогічним колективом подарувати освітньому закладу сучасний комп’ютер. Цінний подарунок школі переданий від народного депутата Верховної Ради України від Партії регіонів Сергія Миколайовича Мошака.
    Висловлюємо щиру подяку нашим благодійникам та побажання успіхів у розбудові нашої країни.
    Антон ЛЕДНЕЙ, голова ради Міжгірської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, заслужений вчитель України, "Верховина"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору