ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-мукачівка співачка Лоліта: "Я – дисидент..."

    19 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    У Львові Лоліта зробила шоу

    Такого несподіваного висновку відома співачка дійшла, згадуючи своє дитинство у Львові

    Такого епатажу, який продемонструвала під час свого сольного концерту співачка Лоліта, Львівська опера ще, мабуть, не бачила. Іронічні монологи, відверті костюми, шокуючі як для оперного театру дії, а “на біс” – “Владимирский централ”... Майже дві з половиною години увага публіки була прикута до вибриків відомої виконавиці, яка працювала “наживо” із групою музикантів. За можливість почути і побачити шоу Лоліти “Одна велика довга пісня про...)” львів’яни не пошкодували від 150 до 800 гривень. Організувала концерт, який зібрав аншлаг, компанія “Дік-Арт”.

    Концерт у Львові для Лоліти – особливий. Співачка неодноразово наголошувала зі сцени, що це – її “рідне місто”. Хоча народилася вона у Мукачевому на Закарпатті, а у Львові жила від року до десяти років, зі сльозами на очах зізналася кореспонденту “ВЗ”, що ріднішого міста для неї на всій землі немає. “Я ніде не плачу, а тут плакала.., - казала Лоліта. – Ще й у готель мене поселили, який навпроти школи, в яку я ходила (СШ №35 на вул. Шухевича. – Г. Г.)”. Неабияк перейнялася “королева епатажу” й тим, що їй дозволили виступити на сцені Львівської опери.

    Перед появою зірки на сцені звукорежисер попередив присутніх: “Лоліта просила фотографувати її зверху, бо знизу вона – товстіша і старша...”. Жарти і самоіронія з приводу своїх ваги та віку того вечора були у співачки “коронними”. Вона кілька разів повторила, що їй вже – 46. Не втомлювалася жартувати і про вагу: “Якщо нормальних артистів телебачення збільшує кілограмів на шість, то мене на 10, а то й 15...”. Попри самокепкування, співачка у непоганій фізичній формі – перед глядачами з’явилася у короткій чорній сукні (коли поверталася до залу спиною, “світила” сідницями) та ботфортах на височенних підборах. У такому відвертому вбранні співачка ще й сміливі па виконувала, демонструючи розтяжку та сексуальні вигони стегон... Пікантності видовищу час від часу додавав танцюрист, який то роздягав Лоліту, то цілував їй плечі...

    Лоліта Мілявська, яка демонструвала, що вона – артистка без комплексів, перетворила концерт на театр одного актора. Між піснями вона багато спілкувалася із глядачами. Спершу вибачилася перед галицькими шанувальниками за те, що спілкуватиметься із ними не українською, а російською: “Мене вчили на Лесі Українці та Іванові Франку, тому мову Вєрки Сердючки намагаюся не застосовувати...”. Деякі монологи й діалоги співачки були на межі пристойності. “Чим ви займаєтеся вечорами на вихідних? - запитала Лоліта у залу. – Сексом?! Ну... Львів – перше місто, де я таке почула...”. А то й на межі політкоректності: згадуючи своє дитинство у Львові, співачка розповіла: “Я так розмалювала крейдою пам’ятник Леніну, що уся пенсія бабусі пішла на штраф. Тож я – дисидент...”.

    Відвертості не бракувало не тільки у сценічному вбранні та словах Лоліти. Дозволила собі на сцені “випити” – зі словами “Судячи з того, що пишуть в Інтернеті, то випити я хочу завжди” взяла пляшку із прозорою рідиною й поміж рядками пісні попивала із неї, а потім вилила півпляшки собі на голову... На наступній композиції промокла артистка всілася на сцені у “калюжу”, зауваживши, що циститу не боїться... Під час одного з подальших номерів Лоліта... закурила. Далі – примусила увесь зал, від партеру до третього балкону, встати і стрибати наче на скакалці... Потім глядачі хором зі співачкою виконувала її хіти “Ту-ту-ту, на-на-на”, «Пошлю его на...», “Ориентация север”...

    “На десерт” команда Лоліти показала публіці елементи стриптизу, причому солістами виступили світлоінженер, директор і костюмер співачки. Сама ж виконавиця на прощання з рідним Львовом “помолилася” – клякнула на сцені й попросила для чоловіків – “роботу з людськими зарплатами”, а для жінок – “нормальних стабільних чоловіків”. “А мені – нічого не треба. У мене вже є перстень від п’ятого чоловіка”, - зізналася врешті артистка. І “на біс” виконала україномовний хіт “Таксі” та... пісню з репертуару Михайла Круга “Владимирский централ”.


    КОМЕНТАР


    Наталка КАРПА, співачка


    Лоліта зробила шоу. І для того, аби показати потужне шоу, їй не знадобилися десятеро людей балету, десятеро музикантів, вогні та інші спецефекти – вистачило її однієї та двох артистів балету. Ця співачка вміє тримати публіку – діалогами, монологами... На ці її гачки львівська публіка, інтелігентна та непроста, попалася. Лоліті вдалося розворушити галицького глядача. У неї є чому повчитися. Вона викладається. Хоча у багатьох моментах Лоліта неабияк ризикувала. І, мабуть, таки не вся публіка сприйняла її епатажу. До ризиків зарахую куріння на сцені Оперного театру, поливання себе водою із подальшим жбурлянням пляшки за куліси, а також – виконання “класики” шансону. Таких прецедентів на оперній сцені, мабуть, ще не було...

    Экс-мукачевка Лолита даст концерт в киевском Дворце "Украина"

    Лолита шокировала всех... спев о климаксе (ВИДЕО)

    Бывшая мукачевка признана самой сексуальной в 2005 году

    Экс-мукачевка Лолита споет в столице Азербайджана (Фото)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    мені Лоліта подобається, як артистка. Пригадую її телешоу "Без комплексів". Там було багато цікавого і повчального. Жаль, що зняли з ефіру це шоу.