ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українці купили 1 млн. банок закарпатських огірків

    23 квітня 2024 вівторок
    69 переглядів
    Огірки від ТМ "Маринад" вирощені в екологічно чистому середовищі - на Закарпатті

    Компанія "Кернел", один із найбільших агропромислових холдингів в Україні, у минулому сезоні реалізувала понад 1 мільйон банок огірків маринованих та корнішонів делікатесних ТМ "Маринадо". Взимку консервовані огірки ТМ "Маринадо" користуються неабияким попитом серед споживачів. У компанії вважають це закономірним, оскільки продукція вироблена з якісної сировини, вирощеної в екологічно чистому регіоні України.
    "Усі овочі ТМ "Маринадо" вирощені в екологічно чистому середовищі, в унікальному куточку України — Закарпатті. Родом овочі з української глибинки — плоди привозять із фермерських господарств, де їх вирощують на акуратних грядках і без штучних добрив. Проте вигляд вони мають досить європейський. Наприклад, корнішон має бути не довшим ніж 7 см. А унікальні технології маринування дозволяють зберегти природний смак закарпатських овочів", — розповіла координатор нових проектів ТОВ "Кернел-Трейд" Альона Ручко.
    У компанії додали, що ТМ "Маринадо" — суто український продукт, хоча нині на українському ринку консервації представлена переважно продукція іноземних виробників: Індії, Китаю, Польщі, Угорщини та інших.
    Як повідомляє кореспондент UA-Reporter.com, для виробництва продукції ТМ "Маринадо" використовуються високоякісні не лише овочі, а й решта складових. Вода для консервації — очищена, зі свердловин. До овочів додаються смачні, витончені спеції, які надають консервації пряного, пікантного смаку: часник, цибуля, кріп, солодкий перець, перець чорний горошок та лавровий лист, а також зерна гірчиці.

    В Закарпатье огурцы стали ...стратегическим продуктом!

    Закарпатские огурцы в этом году — нарасхват!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Купили вашу горчицу-возмущений нет предела, такая гадость.На этикетке ничего не видно, КТО сделал и из чего сделал.

    Похожие новости