ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Школярів Закарпаття запрошують писати, малювати та ліпити про податки (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    75 переглядів
    Юні закарпатці у своїх роботах показують значимість сплати податків

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області, вже кілька років поспіль сотні юних закарпатців докладають свої таланти й уміння, щоб через художні та літературні роботи показати значимість сплати податків.

    19698.jpgЗ року в рік податківці та члени журі конкурсу «Податки – очима дітей» переконуються, що маленькі таланти повною мірою розуміють необхідність сплати податків і добросовісно їх сплачуватимуть у майбутньому.

    Нещодавно умови Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки — очима дітей” було змінено. Аби розповісти діткам, хто може брати участь у конкурсі та які роботи надсилати, головний державний податковий інспектор відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області Юрій Ситар навідався до Ужгородської дитячої школи мистецтв і подарував навчальному закладу 7 випуск буклету „Податки очима дітей – 2009”.

    Ю.Ситар розповів, що перший етап конкурсу почався 1 січня і триває до 1 травня. Також звернув увагу, що конкурс проводиться серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів лише двох вікових категорій: І категорія — 9-12 років, ІІ категорія — 13-16 років. Діти можуть реалізувати свої творчі здібності у прозі, поезії, а також у галузі образотворчого і прикладного мистецтва.

    Щорічне проведення Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей”, на думку податківців, забезпечуватиме формування високої податкової культури у майбутніх платників податків, допоможе підростаючому поколінню вивчити та зрозуміти роль, значення та місце податків у житті держави і суспільства.

    Директор Ужгородської дитячої школи мистецтв Наталія Громова подякувала за подарунок і висловила надію, що в наступному виданні будуть розміщені роботи і вихованців закладу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору