ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Берегово школярі ознайомилися зі швейним підприємством ТОВ "Укран Абітекс"

    28 березня 2024 четвер
    95 переглядів
    Закарпатське місто Берегово

    Як повідомив кореспонденту директор Берегівського міськрайонного центру зайнятості (Закарпатська область) Степан Медвідь, випускники шкіл райцентру здійснили професіографічну екскурсію на швейне підприємство ТОВ "Укран Абітекс" .

    Під час екскурсії учні мали можливість побачити просторі, добре оснащені швейними машинами цехи підприємства. Розпочалося знайомство із закрійного цеху. Школярі отримали загальні відомості про підприємство: структуру, продукцію, умови, режим праці, перспективи розвитку; актуальні вакансії на підприємстві; технологічний процес професії закрійника, швачки, бракувальника продукції, майстра з ремонту обладнання.
    Випускники мали можливість побувати у майстерні, де розміщений „плотер” – машина для зарисовки крою за фасонами на різні швейні вироби.
    На завершальному етапі учні побували в приміщенні - складі готової продукції, де мали змогу бачити результати роботи швейників, пакувальників, вантажників, комірників, водіїв.
    Метою профорієнтаційної екскурсії було формування у випускників загальноосвітніх шкіл позитивної мотивації до трудової діяльності, свідомого вибору професії, акцентуючи увагу на орієнтацію випускників до потреб ринку праці, в першу чергу – робітничі професії.
    Школярі з великим інтересом розпитували про можливості прийому на роботу, можливості навчання за рахунок підприємства, цікавилися тим, чи зможуть якимось чином трохи заробити впродовж літніх канікул.


    В закарпатском Берегово состоялась ярмарка актуальных рабочих профессий

    На Закарпатье устраивают профессиографические экскурсии для выпускников школ

    В Берегово состоялась ярмарка вакансий для учеников венгерских школ Закарпатья

    На Закарпатье Перечинский районный центр занятости провел День открытых дверей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору