ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Хустському центрі зайнятості пройшов профорієнтаційний урок для випускників

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів

    Як повідомив кореспонденту UA-Reporter.com заступник директора Хустського міськрайонного центру зайнятості Володимир Гуц, у центрі вже стало доброю традицією проведення різноманітних профорієнтаційних заходів для випускників загальноосвітніх шкіл міста Хуста та Хустського району.

    19847.jpgЩе у вересні имнулого року Хустський міськрайонний центр зайнятості разом із відділом освіти райдержадміністрації та управлінням освіти, релігій та національностей виконкому Хустської міської ради розробили та затвердили плани проведення цих заходів.
    Згідно цього наказу, щочетверга у приміщенні Хустського міськрайонного центру зайнятості проводяться профорієнтаційні уроки та Дні відкритих дверей.
    25 лютого 2010 року пройшов черговий профорієнтаційний урок, в якому взяли участь випускники загальноосвітніх шкіл та гімназії. Учні ознайомились із „барометром професій”, отримали інформацію про стан ринку праці, актуальні вакансії, нові підприємства, які потребують робочу силу, професії, які сприяють самозайнятості, навчальні заклади, які розміщені на території регіону та послуги, які надає населенню служба зайнятості. Начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Гаврилова провела з учнями диференційно-діагностичне опитування щодо виявлення нахилів та здібностей. Кожний бажаючий ознайомився з матеріалами про професії, які їх зацікавили. Відвідувачі переглянули відеоролики про професії, які користуються попитом на ринку праці, дізналися про професії швачки, продавця, бармена, офіціанта, переглянули документальний фільм „Дитяча праця”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору