ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Перечині презентували професію "Працівник міліції охорони"

    18 квітня 2024 четвер
    66 переглядів

    Як повідомила кореспонденту UA-Reporter.com директор Перечинського районного центру зайнятості Леся Чиняк, 2 березня на базі Перечинського районного центру зайнятості відбулася презентація професії «працівник міліції охорони» для безробітної молоді.

    У презентації взяли участь 30 безробітних чоловіків віком від 20 до 30 років, які пройшли службу в лавах Української Армії.
    На захід були запрошені: представники управління економіки Перечинської РДА, Перечинського райвідділ УМВС, ТОВ «ББК», ТОВ «Гвард-Партнер».

    Центр зайнятості представляли його директор Леся Чиняк, начальник відділу активної підтримки безробітних Олена Качала, головний спеціаліст відділу активної підтримки Інна Суворова.

    Начальник управління економіки РДА П.Доброцький розкрив присутнім стан ринку праці. На жаль, прогнози на найближчий час є не дуже втішними. Основна суть його виступу: «Хто хоче працювати, тому криза — не завада».

    Олена Качала ознайомила безробітних із загальною характеристикою професії, вказала на її переваги та проблеми.

    Найбільше запитань було в молодих осіб до представників Перечинського райвідділу УМВС, ТОВ «ББК», ТОВ «Гвард-Партнер». Саме на цих підприємствах та в організаціях працюють охоронники.

    Метою заходу було залучення безробітної молоді до навчання у Рівненському ВПУ Департаменту служби охорони МВС України з подальшим працевлаштуванням працівниками міліції охорони.

    Але при всіх перевагах, існує і проблема: в районі відсутні на даний час вакансії з даної професії. До того ж і рівень заробітної плати, яка пропонується потенційним робітникам, доволі невисокий.

    На гірській Міжгірщині серйозно зайнялися професійною орієнтацією молоді (ФОТО)

    На Закарпатті безробітних горян орієнтують на тимчасові оплачувані громадські роботи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору