ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нащадок угорських князів Валентина Надь виховує міліціонерів

    25 квітня 2024 четвер
    65 переглядів

    Коли вперше зустрічаєшся зі старшим інспектором з виховної роботи Вінницького училища міліції капітаном Валентиною Надь, усвідомлюєш, що перед тобою зразковий офіцер-професіонал: цілеспрямована, акуратна, вимоглива до себе, легка на підйом, розумна, добре освічена, на складні запитання відповідає швидко і змістовно.

    – Секрет, мабуть, у тому, що я виросла в сім’ї військовослужбовця, – розповідає пані Валентина. – Ми часто переїжджали, але мені подобалось. Це загартувало характер. Мої друзі й досі дивуються, що як для жінки я дуже швидко збираюсь.
    З дитинства Валентина Надь мріяла бути військовослужбовцем. Але вступити до військового вузу їй не вдалось. Закінчила Хмельницький економічний. А потім Її величність Доля подарувала їй сферу діяльності, близьку до армійської: міліцейську службу. Тут протягом 5 років вона займається методично-виховною роботою і почувається в цілому в «своїй тарілці». Для учнів і курсантів училища міліції вона чи не найближча людина, адже проводить з ними, на відміну від інших офіцерів, найбільше часу. Є для них і начальником, і колегою, і другом, і сестрою, і мамою.
    – Двері мого кабінету для них завжди відкриті, – каже Валентина Станіславівна. – Часто звертаються з найрізноманітнішими запитаннями, просять допомогти, порадити, які парфуми для своїх дівчат вибрати, які солодощі, коли краще зателефонувати, всім діляться: у кого донька народилась, хто планує одруження і т.п.
    Незважаючи на те, що з курсантами капітан Валентина Надь має невелику різницю у віці – їй 28, їм від 20 до 30 – каже: панібратства в стосунках бути не може.
    – Якщо необхідно (за серйозні порушення) – даю наряд поза чергою на вихідні чи годину-дві змушу крокувати на плацу. Проте у мене головним чином лояльне ставлення до курсантів. Вони це бачать і намагаються віддячити, привітати з власної ініціативи зі святами, подарувати квіти. Це дуже приємно. Адже незважаючи на те, що служба вимагає суворості, принциповості, в душі я залишаюсь жінкою і ніщо жіноче мені не чуже.

    Валентина Надь має цікавий родовід. По маминій лінії вона чистокровна українка з Хмельниччини, а по батьковій – нащадок мадярських (угорських) князів з Мукачева (Закарпаття).

    "33 канал"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору