ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді на свято 8 березня дві жінки отримали в "подарунок" погрози та стусани

    29 березня 2024 п'ятниця
    60 переглядів

    Як повідомила кореспонденту UA-Reporter.com начальник Ужгородського відділення міського управління ГУМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Катерина Кийович, в обласному центрі Закарпаття не всім жінкам поталанило на 8 березня. Деяким дісталось від чоловічої половини погрози та кулаки...


    Уже немало десятиліть 8-го березня чоловіки вітають жінок із святом весни, кохання та краси. Але серед них, на жаль, є і такі, яким не має спокою у цей святковий день.

    Цьогоріч Міжнародний жіночий день в обласному центрі Закарпаття пройшов «неспокійно».

    Зокрема, на світанку цього дня, близько 6 години ранку, слідчо-оперативна група виїздила до Ужгородської ЦМКЛ за викликом лікарів. Уся справа в тому, що до приймального відділення їхнього медичного закладу звернулася по допомогу 17-річна ужгородка з тілесними ушкодженнями.

    Дівчина розповіла, що отримала «травми» вдома від свого непрацюючого батька 1972 року народження під час сварки.

    Наразі причину жорстокого відношення до своєї доньки чоловік пояснює працівникам відділу кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського МУ ГУМВС України.



    Зневажливого відношення 8 березня зазнала ще одна мешканка міста над Ужем. Замість привітання зі святом, 32-річна ужгородка отримала у свою адресу під час сварки із сусідом чималу кількість образливих слів та, ще й в додачу, погрозу фізичної розправи. Із «сварливим джентльменом» сьогодні спілкуються дільничні інспектори ужгородської міліції.



    Т. Горянка, В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору