ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дві гандбольні команди із Закарпаття на Волині залишилися без медалей

    19 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Закрапатци взяли участь у Всеукраїнському турнірі з гандболу серед юнаків

    Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Ківерцівської райдержадміністрації та федерацією гандболу Волинської області провели Всеукраїнський турнір з гандболу серед юнаків 1997-1998 років народження з нагоди 8 березня. Змагання проходили з 4 по 6 березня в Ківерцівській дитячо-юнацькій спортивній школі.

    В турнірі взяли участь 8 команд (понад 100 юнаків) з міст Хуст та Перечин (Закарпатська область), Підволочиськ (Тернопільська область) та міст Луцька, Горохова, Нововолинська, Ківерців та селища Маневичі (Волинська область).

    Протягом проведення турніру учасники змагань незважаючи на свій молодий вік показали хорошу технічну і тактичну підготовку. В наполегливій боротьбі перемогу здобула команда з селища Маневичі, друге місце – в команди з Ківерців, а третє місце посіли юні гандболісти з Нововолинська.

    Після завершення турніру переможців та призерів нагородили кубками, медалями, дипломами, грамотами та призами від організаторів змагань.

    Як наголошують у Волинському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», основною метою та завданнями турніру є залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, популяризація та подальший розвиток гандболу, пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля юнаків, зміцнення здоров’я з урахуванням інтересів, побажань здібностей та індивідуальних особливостей кожного.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору