ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті мисливці та рибалки ведуть боротьбу з браконьєрством

    29 березня 2024 п'ятниця
    64 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у Великоберезнянській райдержадміністрації, у селищі Великий Березний відбулася звітно-виборна конференція районної ради Українського товариства мисливців та рибалок.

    20266.jpgПро проведену роботу за п’ять років інформував членів Товариства його голова Іван Кирлик. Із звітом ревізійної комісії виступив Віталій Чиняк.

    Учасники зібрання критичним зором оглянули свою діяльність, намітили плани на подальшу перспективу. Йшлося про покращення роботи з ведення мисливського господарства, боротьбу з браконьєрством, піднесення ролі та значення біотехнічних заходів, співпрацю з Ужанським національним природним парком, боротьбу із вовками та хижими птахами, бродячими собаками.
    У роботі конференції взяли участь і виступили перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Костик, голова обласного товариства УТМР Олександр Вайс, член президії обласної ради УТМР Євген Мілюченко.

    Роботу районної ради УТМР за звітний період визнано задовільною. Новий склад райради УТМР знову довірено очолити Івану Кирлику.

    В Киеве экологи раздают премии за тысячелетние дубы и липы

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости